Pages

Sunday, January 9, 2011

Tutti Frutti Experience


"Yang, kita singgah sini kejap. Nak try Tutti Frutti ni. Cam best je". Itulah kata-kata manis wife aku masa berjalan di One Utama semalam. Ada gambar-gambar aku snap masa tengah "merasa" Tutti Frutti first time.

Rupa-rupanya frozen yoghurt ni di timbang, baru tahu berapa harga yang kita kena bayar. Satu scoop untuk Tutti Frutti experience first time ni RM 18. Wow! Yoghurt paling mahal aku pernah cuba. Tapi sedap. Patutlah mahal. Apa-apa pun, Tutti Frutti...we will meet again *smiles*smiles*

P/s: Walaupun agak mahal, bebelanja untuk keluarga sekali sekala is priceless lagi-lagi bila kita berkemampuan. Lebih baik belanja pada keluarga dari belanja benda-benda yang mengarut seperti modify kereta. Pendapat saya sahaja.





Thursday, January 6, 2011

It's official...Bieber Fever will hit KL on 21st April 2011

"Baby..baby...baby... oohh". Yup! You've guessed it right! Bieber Fever is gonna hit Kuala Lumpur, Malaysia on 21st April 2011.

The awesome people at Tune Talk-Mobile Prepaid, who were responsible for bringing you Paramore (voted as the most rockin' concert for 2010) and the upcoming show from Sacramento based band Deftones (14th February 2011) will also bring you the latest pop sensation, Justin Bieber.


This Canadian teen pop sensation who's hits like One Time, One Less Lonely Girl, Love Me, Baby & Pray  has won him numerous music awards and achieved multiple platinum status for his albums Discovery, My World and the latest album, My World 2.0.

Stay tuned to announcements from Tune Talk's website (www.tunetalk.com) & Facebook page (Tune Talk FB) for details of the concert like venue, where & how to get tickets and offerings from Tune Talk to get free tickets through participating in contests.

Remember! JB is coming to KL and brought to you by Tune Talk-Mobile Prepaid. This is Prepaid!!!

Sunday, January 2, 2011

Teringat zaman kanak-kanak dulu

Pagi ni Kaisan bangun lebih awal pulak. Selalunya biarkan aje dia bangun pukul 10 lebih macam tu. Tapi pagi ni dia bangun awal. Siap merangkak keluar bilik terus duduk depan tv. Tahulah tu nak tengok kartun. Bila dia buat macam ni, teringat masa aku budak-budak dulu. Bangun tidur, terus mengadap tv nak tengok weekend cartoons.

Kartun zaman dulu tu simple tak memeningkan kepala sangat. Bukan macam kartun sekarang yang macam complicated and advance. Silverhawks, Voltron, Transformers, Captain Caveman memang menjadi temanlah hujung minggu. Tak kacau ibu buat kerja kat dapur..hehehe..

Gambar-gambar ini akan mengingatkan Kaisan nanti time dia sedang membesar. Aku pun macam teringat balik zaman kanak-kanak aku bila tengok kerenah dia.

 
 
 
 

Saturday, January 1, 2011

Happy New Year 2011


Selamat tahun baru 2011 Bo ucapkan pada semua yang pernah berkunjung ke blog Bo is a Nerd. 

Semoga tahun baru membawa lebih rezeki, kesihatan yang lebih baik dan kebahagiaan yang berpanjangan.

Ads by Nuffnang