Pages

Saturday, June 30, 2012

Pengganti WQK 4391

Lebih luas, lebih selesa
Kasi cuci bersih-bersih boss!

Walaupun berat hati bercerai dengan WQK 4391

Demi kebahagiaan, keceriaan dan keselesaan isteri dan anak

Bercerailah sudah, 

Inikah yang di kata  habis madu sepah di buang?
+


- WQK 4391 DALAM KENANGAN

Lunch Meatballs Ikea

Muka tak sabar-sabar dari mama untuk membaham
Ikea Meatballs menjadi sasaran mama
Nasi goreng ayam Ikea boleh tahanlah
Muka mama yang happy selepas dapat membaham meatballs
Kaisan cool hilangkan dahaga
Auuummmm.......

Dapat No. 3

Simpan di meja office

Boleh tahan 2nd Runner's Up
Pasukan futsal BSC WP 1. Mantap.

Dalam kemeriahan Euro 2012, company tempat kerja anjurkan futsal tahunan. Sudah lama tak join tournament futsal ni. Boleh try skill-skill macam Cristiano Ronaldo, Pirlo, Xavi, Iniesta. 


Masuk tournament dengan tiada harapan hanya nak join sekali tapi tengok-tengok.....dapat nombor 3. 

Sebagai kapten, teammates yang ada memang yang terbaik sebab beri 100% effort dan sekurang-kurangnya bawak balik piala. Boleh bawak ramai-ramai minum kat pantry.

Final EURO 2012 nanti siapa yang menang? Italy? Spain? Korang rasa siapa yang menang? Berapa score?

Not a care in the world...



Ini lah perangai kanak-kanak. 

Dalam sibuk-sibuk orang cari barang, dia boleh bermain tanpa kisah sekeliling.

Bila kali terakhir kita boleh tinggalkan dunia sibuk kita dan terus bermain?

Friday, June 29, 2012

Bye-Bye WQK 4391




You were my first. 

You were there when I needed you. 

You served me & my family well for 5 years. 

Hope you give someone else joy.

Bye-bye WQK 4391.

You will be missed.

Thursday, June 28, 2012

Akhirnya pergi juga ambil hadiah dari SAYS


Akhirnya dapat juga cari masa untuk pergi mengambil hadiah 4th Anniversary Birthday Giveaway dari SAYS. 




Memang suka minum kopi dan dah lama survey harga machine Nescafe Dolce Gusto ini tapi harga dia terus kill semangat nak beli. Tapi bila menang salah satu as grand prize, punyalah happy.




Thank you SAYS for choosing me to be one of the grand prize winners (actually nak Samsung Galaxy S III), but this will do too!

Tuesday, June 26, 2012

Another payment from SAYS.MY

Alhamdulillah.

Received another payment from SAYS.MY but this time I felt a need to share the happiness (not the money) with you guys. This is not to show off but to prove that you can indeed earn money from the internet.


Dashboard SAYS.MY before cashout
Verfied email from SAYS.MY
Confirmation email from SAYS.MY

So, those who are interested in joining the SAYS.MY community can start by clicking on this link http://says.com and registering.


Saturday, June 23, 2012

Latest Collection from Imanina Iklil











Koleksi hijjab dari Imanina Iklil menepati keperluan Muslimah yang di wajibkan menutup aurat serta tubuh badan sambil mengekalkan keinginan untuk tampil bergaya dan menarik.

Koleksi yang lebih menyeluruh boleh di lihat di Facebook Imanina Iklil dan cara-cara untuk meletakkan tempahan sekarang. Sila lah singgah ke page FB Imanina Iklil untuk mendapatkan hijjab yang menarik.

Kaisan future Imam Muda.... insya'Allah

Wife took some pictures while I was performing my Isya' prayers. Seeing these pictures gave me a sense of calmness and a sense of the responsibility to bring up my son to be a great Muslim and human being. 

Insya'Allah, my wife and I will do our best with Kaisan. Amin.

Kaisan unsure on what I'm doing
Already learning through imitating
This one got me laughing because of Kaisan's pants
Kaisan, Future Imam Muda? Insya'Allah.

Ads by Nuffnang