Pages

Wednesday, June 5, 2019

Selamat Menyambut Eidulfitri. Maaf Zahir dan Batin.


1 Syawal. Hari kemenangan. Hari kegembiraan.

Berhati-hati dalam perjalanan serta semasa menjamu selera. Pastikan diri dilindungi untuk mengelakkan terpaksa bayar kos perubatan yang tinggi. 

Belum ada?
Boleh minta dari saya quotation PERCUMA melalui 010-5050000. 

Friday, May 31, 2019

"Tong Kosong" yang paling bising sekali....


Kadang-kadang kita akan jumpa dengan orang yang boleh dikatakan "tong kosong".

Orang-orang yang selalu cakap gah atau janjikan benda yang macam-macam, tapi usaha tak ada dan akhirnya takde hasil.

Selalunya kalau jumpa orang macam ni saya tumpang "energy" dan keyakinan yang dia tengah tunjuk. Same time, bagi encouragement and tips. Manalah tau dapat bantu. 

These days, saya beringat pada quote bawah ini


Friday, May 24, 2019

Pentingnya Hibah Takaful



"Ahhh.....Nantilah bro aku amik medical card. Lepas raya nilah aku cari kau kalau aku jadi nak amik pun".

Itulah antara contoh reply yang saya dapat baru-baru ni bila follow up balik pada client yang nak ada medical card sendiri pada mulanya tapi akhirnya hilang focus sebab nak beli benda lain dgn bajet takaful tadi.

Takaful ni yang terbaiknya semasa kita masih sihat dan keadaan kewangan  yang stabil. Kalau dah masa sakit tu, kena reject dengan company takaful dan insurance janganlah terkejut.

Kalau ada yang nak tahu macam mana nak mulakan adakan plan, boleh PM saya Bokhari 010-5050000. 

Ads by Nuffnang