Pages

Showing posts with label Maybank Treats Fair. Show all posts
Showing posts with label Maybank Treats Fair. Show all posts

Sunday, July 14, 2013

Hasil dari Maybank Treatspoints

Baru sempat nak post selepas seminggu habis event ni tapi nak juga post.
Tiap-tiap tahun akan pergi Maybank Treats Fair selepas setahun mengumpul points.

Inilah hasil tahun ini. Points ada lebih 200 ribu tapi tak guna pun semua sebab takde yang betul-betul tarik minat nak redeem.

Dapatlah jam G-Shock, powerbank Yoobao, car charger Samsung dengan trainset Chuggington Takara Tomy.

Puas hati juga walaupun rasa cam banyak benda tak redeem tapi tahun depan masih ada.

Nak tahu macam mana aku kumpul points 200 ribu tiap-tiap tahun? Korang rasa macam mana?

Sunday, July 15, 2012

A Rodent Infestation in Mid Valley Mega Mall

While waiting for the doors to the Maybank Treats Fair 2012 to open last week, I was a bit curios to see these glass casings with a familiar character in them. 

Apparently, Mickey Mouse and his minions have taken over Mid Valley Mega Mall, well the top floor at least. Just keep an eye in case they are slowly trying to take over the whole place.













Ads by Nuffnang