Pages

Showing posts with label hotwheels. Show all posts
Showing posts with label hotwheels. Show all posts

Sunday, February 22, 2015

Kali pertama join carboot sale

Dah lama dah saya nak cuba join carboot sale atau pasar karat ni tapi tak sempat. Tak sempat nak tengok barang-barang terpakai apa boleh jual.
 
Mingu lepas join kat tapak carboot sale dekat dengan rumah hari Ahad dengan sewa satu tapak promotion RM 5 sekali dengan ahli keluarga yang lain. Bulan depan naik jadi RM7. Oklah rate tu, nak balik modal pun tak susah.

 

Tempat masih baru, so trafik pengunjung pun tak ramai. Suam suam kuku gitu tapi untuk percubaan pertama tu ok jugalah.
 
Dapat jual kereta-kereta hotwheels dan beberapa pasang baju anak-anak yang dah lama. Nanti boleh try lagi kat tapak yang lain. Sambil berniaga dan duit masuk, boleh juga clearkan sikit area rumah.
 





 
Kepada yang nak cari barang terpakai yang masih elok, mehlah singgah di Carboot Sale Galaxy Seksyen 4 Bandar Baru Bangi dari 7:30 hingga 11:30 pagi. Macam-macam ada :)
 
 

Ads by Nuffnang