Pages

Friday, May 25, 2012

Dubu Dubu @ Mid Valley Megamall

Dubu Dubu Seoul Food

Crowd yang just nice ramai and environment yang selesa


Tips untuk enjoy lagi meal yang di pesan

Ini pulak kalau order bibimbap

Isteri Bo tunggu makanan sampai sambil BBM

Layan pulak K-Pop ni (masa ni girl band tengah perform *syok!*
 
Order isteri ..lupa plak nama dia..nampak sedap..

Confirmlah sedap. Tekun makan tu..
Beef kimchi pilihan Bo. Memang complete meal.
Pekat, likat dan sedap. Combo terbaik.
Nasi macam berpulut ada sesame seeds
Aloe Vera drink & ice tea

Display set masa nak bayar. Ini pun nampak sedap, nak duduk balik order je
Thanks Dubu Dubu! Nanti kami datang lagi
 Address:

Dubu Dubu Seoul Food,

LG-048 Lower Ground Floor,

Mid Valley Megamall.

Tel: 03-2287 8980

7 comments:

  1. Macam sedap. Korean food ya? Boleh try ni nanti =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap. Lagi-lagi kepada mereka yang memang suka semua benda yang ala-ala Korea macam isteri Bo.

      Delete
  2. mmg tgh tercari cari masakan korea dapnyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Posh! Sedap jugalah walaupun tak pernah try Korean food. Isteri Bo mmg Korean fan. Orang tak ramai, price pun okay. Trylah! :)

      Delete
  3. adoiii mmg dok teringin nak mkn mknan korea ni
    sedap betul tgk....haiii kena carilah kt penang ni..ssh nak cari yg halal huhuhu..xpe nti el g sn..tulun banjer eh kahhhh

    ReplyDelete
  4. Hahaha...sempat lagi nak ajak banjer tu..hehehe..

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang