Pages

Sunday, May 27, 2012

Giveaway Movie Tiket Free MIB 3 yang berjaya!

Tiket-tiket free MIB 3 di beri untuk GA
Hari khamis lepas, berjaya dan sukses pass movie GA MIB 3 di MBO Subang Parade. 10 orang berjaya menang DUA tiket free setiap seorang untuk Man In Black 3 atau (MIB) 3.


MIB3: Back in Time
Baru-baru ini saya di beri peluang untuk dapat 20 tiket free movie setiap kali ada movie baru keluar oleh talkFILM. Nampak tak talkFILM page kat sebelah kiri tu. Diorang lah yang bagi 20 tiket free untuk saya buat GA. 


Pengasas talkFILM, Megat & Shamsul
So, kalau korang nak cuba dapat tiket movie free, kena lah:


Jangan lupa untuk sentiasa singgah ke blog saya Bo is a Nerd dan talkFILM untuk GA yang seterusnya tak lama lagi.

12 comments:

  1. Replies
    1. Lepas ni Bo akan buat GA lagi untuk movie-movie akan datang. Sila lah join ye. :)

      Delete
  2. MIB 3 mmg best...nak repeat weken ni hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Dengar kata best. Masa GA MIB 3 tu, Bo sbg organiser tak dapat pergi sbb ada hal lain.
      Nanati CP join lah GA lain Bo buat nanti bila ada movie baru keluar.

      Delete
  3. bestnyee..next time kene alert ni..wat byk2 lg tau..hehe

    ReplyDelete
  4. bo...ni tiket area mn..penang ada x?kalo ada nak gak join..sila pm...kahhhhhh mcm dlm FB pulak..nti bgtau tru shoutbox eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penang setakat ni takdelah el..insyaAllah akan di usahakan..

      Delete
  5. alo bo..tak dapat tembus chatbox kamu huhuuuu sebab kat opis mmg disekat..melain kan kalau ko guna fibox..leh uncle masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye ke Uncle. Takpe, jejak sini pun boleh :)

      Delete
  6. seronok betul kalau dapat benda yang free

    ReplyDelete
  7. Memang best kalau dapat benda free. Nak join tak bro?

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang