Pages

Showing posts with label Euro 2012. Show all posts
Showing posts with label Euro 2012. Show all posts

Saturday, June 30, 2012

Dapat No. 3

Simpan di meja office

Boleh tahan 2nd Runner's Up
Pasukan futsal BSC WP 1. Mantap.

Dalam kemeriahan Euro 2012, company tempat kerja anjurkan futsal tahunan. Sudah lama tak join tournament futsal ni. Boleh try skill-skill macam Cristiano Ronaldo, Pirlo, Xavi, Iniesta. 


Masuk tournament dengan tiada harapan hanya nak join sekali tapi tengok-tengok.....dapat nombor 3. 

Sebagai kapten, teammates yang ada memang yang terbaik sebab beri 100% effort dan sekurang-kurangnya bawak balik piala. Boleh bawak ramai-ramai minum kat pantry.

Final EURO 2012 nanti siapa yang menang? Italy? Spain? Korang rasa siapa yang menang? Berapa score?

Ads by Nuffnang