Pages

Showing posts with label Futsal. Show all posts
Showing posts with label Futsal. Show all posts

Saturday, June 30, 2012

Dapat No. 3

Simpan di meja office

Boleh tahan 2nd Runner's Up
Pasukan futsal BSC WP 1. Mantap.

Dalam kemeriahan Euro 2012, company tempat kerja anjurkan futsal tahunan. Sudah lama tak join tournament futsal ni. Boleh try skill-skill macam Cristiano Ronaldo, Pirlo, Xavi, Iniesta. 


Masuk tournament dengan tiada harapan hanya nak join sekali tapi tengok-tengok.....dapat nombor 3. 

Sebagai kapten, teammates yang ada memang yang terbaik sebab beri 100% effort dan sekurang-kurangnya bawak balik piala. Boleh bawak ramai-ramai minum kat pantry.

Final EURO 2012 nanti siapa yang menang? Italy? Spain? Korang rasa siapa yang menang? Berapa score?

Tuesday, November 1, 2011

I Wanna Be Like Messi. Nothing is impossible.

Adidas F-10 Adizero
Selepas 2 tahun tak bertukar kasut futsal akhirnya aku beli kasut baru Adidas F-10 Adizero. Warna oren bersilau untuk mengaburi pemain lain sampai tak nampak mana bola..hehe...over sangat lah tu.


Kasut lama Nike T-90 Laser
Kenapa saya pilih adidas kali ini walaupun dah lama pakai Nike? Sebab saya rasa adidas lebih kualiti kasutnya dan sesuai untuk orang-orang yang berkaki lebar macam saya. Lagipun, if its good enough for the best player in the world, Lionel Messi, why not?

Lionel Messi pun pakai kasut ini. Sama kan?
P/s: Ada orang kata membazir aje beli kasut mahal-mahal sebab nanti letak kat kaki. Apa pendapat korang?

Ads by Nuffnang