Pages

Showing posts with label Neelofa. Show all posts
Showing posts with label Neelofa. Show all posts

Wednesday, August 14, 2013

Kalau nak "LIKE" pun, mesti kenalah dengan tempatnya.


Tanda "LIKE" Facebook ini dah jadi benda biasa dengan yang ada FB account. 

Baca status best = LIKE! 
Tengok gambar Burger Bakar Abang Burn = LIKE! 
Tengok gambar Instagram Neelofa = Super LIKE! 
Eh tak tak, Super Like reserved untuk wife aje. Cover baik punya.

Tapi satu benda yang saya rasa tak patut LIKE ialah status-status yang datang dari FB friends yang sedang menghadapi kesusahan atau sedang kesedihan seperti kehilangan orang yang tersayang.  

Mungkin niat untuk mengatakan kita sudah baca status tapi rasanya lebih baik kalau tinggalkan komen yang simple pun takpe. Mungkin "LIKE" itu akan di salah ertikan dan mungkin menyebabkan rasa marah atau tak puas hati.

Berhati-hati ye korang bila nak tekan LIKE tu. Kalau salah LIKE, tak pasal-pasal karang kena UNFRIEND.

P/S: Nak pergi check tahap kolestrol dekat BP Healthcare.

Ads by Nuffnang