Pages

Showing posts with label Shopping. Show all posts
Showing posts with label Shopping. Show all posts

Tuesday, January 27, 2015

Terima kasih Bonuslink




Hari ni dapat bungkusan courier. Rasanya ini voucher KFC yang di janjikan Bonuslink 2 minggu lepas sebab saya ada points Bonuslink yang dah nak expired. Katanya rugi kalau dibiarkan camtu aje, so saya pun on aje. Tak sia-sia swipe kad Bonuslink kat Shell, Parkson, Caring Pharmacy dan partners yang lain..

Nampaknya malam ini kita makan KFC lah ye. Ke Pizza Hut? Takpun Ayamas...hmmm..



Saturday, July 7, 2012

Patutlah gemuk-gemuk ikan koi kat One Utama ni

Kadang-kadang kalau bosan duduk rumah hujung minggu and kitorang just nak keluar rumah, tempat ni kitorang pergi, Rainforest Park @ One Utama Damansara. Ada 3 tingkat tempat ikan ni tapi kami lagi suka kolam di parking basement.

Makanan ikan dalam bentuk bola harga RM 1 boleh beli kat Ground Floor Level (depan Teh Tarik Place) di vending machine. Tapi siap-siapkan dulu 2 keping duit syiling lama 50 sen. Duit baru tak tahu pulak di terima tak. Enjoy the pictures guys. 

Sihat-sihat ikan koi kat One Utama ni
Oooo....fisshh kata Kaisan
Makanan ikan jual kat depan Teh Tarik Place Ground Floor
Cermat Kaisan bagi makan ikan
Dua orang buah hati Bo
Ikan keli pun ada
Ninja turtle tersesat???
Tenang kejap bila tengok koi koi ni
Anak beranak tenang melayan ikan

Tuesday, November 8, 2011

Year End Sale 2011

YES 15 November 2011 hingga 1 Januari 2012


Year End Sale (YES) datang lagi! YES akan berlangsung dari 15 November 2011 hingga 1 January 2012. Time sale macam ini paling sesuai untuk bakal-bakal pengantin sebab boleh beli barang-barang hantaran dengan murah. Dulu saya pun memang tunggu time YES untuk cari hantaran. 

Saya pula ada juga beberapa barang yang memang target nak beli. Kena tengok dulu ada tak kurang harganya. 

Untuk maklumat lanjut boleh melawat website  www.tourismmalaysia.gov.my  atau page Facebook www.facebook.com/cuticuti1malaysia.

Ads by Nuffnang