Pages

Saturday, July 7, 2012

Patutlah gemuk-gemuk ikan koi kat One Utama ni

Kadang-kadang kalau bosan duduk rumah hujung minggu and kitorang just nak keluar rumah, tempat ni kitorang pergi, Rainforest Park @ One Utama Damansara. Ada 3 tingkat tempat ikan ni tapi kami lagi suka kolam di parking basement.

Makanan ikan dalam bentuk bola harga RM 1 boleh beli kat Ground Floor Level (depan Teh Tarik Place) di vending machine. Tapi siap-siapkan dulu 2 keping duit syiling lama 50 sen. Duit baru tak tahu pulak di terima tak. Enjoy the pictures guys. 

Sihat-sihat ikan koi kat One Utama ni
Oooo....fisshh kata Kaisan
Makanan ikan jual kat depan Teh Tarik Place Ground Floor
Cermat Kaisan bagi makan ikan
Dua orang buah hati Bo
Ikan keli pun ada
Ninja turtle tersesat???
Tenang kejap bila tengok koi koi ni
Anak beranak tenang melayan ikan

12 comments:

  1. Replies
    1. Memang tenang Syakir. Lagi suka bila tengok Kaisan happy bila tengok fish..hehe..

      Delete
  2. waaaa...bestnya tempat tue. ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Fyna! Memang best. Pernah pergi ke?

      Delete
  3. Nice bro.. suka post yg bnyk gmbar drpd tulisan..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih :D Kembang hidung dia baca pujian awak ni..

      Delete
  5. ank sdara sy pun sebut fish, x reti sebut ikan, erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....senang kot nak sebut fish dari ikan. Takpe, nanti besar pandai-pandailah sebut.

      Delete
  6. Salam.

    Aihh, Ninja Turtle tu..lain beno ngan ninja turtle kt tv,hahahaha.

    Baru sekali je bo smpai sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam,

      Ini ninja turtle tak lepas interview, bawak diri lah tu.

      Selalu juga pergi, lagi2 bila Kaisan tanya nak tgk fish.

      Delete

Comment here

Ads by Nuffnang