Pages

Showing posts with label Vivo Pizza. Show all posts
Showing posts with label Vivo Pizza. Show all posts

Saturday, March 31, 2012

Jom try Triple Chicken Sensation Pizza!!


Nampak macam sedap Triple Chicken Sensation Pizza dari Pizza Hut ni. Katan ya lagi sedap kalau makan dengan Triple Sensation Platter. Banyak jenis daging ayam dan cheese yang memang sticky and gewy.

Pemegang kad Maybank boleh dapat diskaun 30% apabila membuat pembelian a' la carte. Apa lagi? Jomlah serang Pizza Hut yang terdekat! Jom!

Saturday, January 21, 2012

Vivo American Pizza & Panini @ The Curve, Mutiara Damansara

Vivo @ Curve, Mutiara Damansara
Mama & Kaisan tengah study menu macam nak exam...
Sambil dua beranak tu study menu, snap picture inside of Vivo
Kalau nak duduk luar pun boleh....
Saya order Panini Meatballs (Parmesan Oregano bread) with fries...
Here you go, crinkle cut french fries
Sprite float. Mushroom soup came with the Baked Seafood Pasta 
Cheesy Baked Seafood Pasta
Baked Rice with Chicken Strips
Smoked Chicken BBQ Pizza
Pizza very light, vibrant and tasty. Thumbs up!
Kaisan minum air masak sahaja. No sugary water for a hyper-active toddler
Next time nak try desserts...
Menu di Vivo agak extensive dari starters, salads, paninis, pasta, baked dishes, juices, hot & cold drinks dan desserts. Portion pun agak besar, so kalau nak sharing memang di galakkan kalau datang in a group.

Free WIFI juga ada dan password siap di beri masa dia bagi resit selepas order di ambil. Tak perlu nak pergi tanya-tanya. Convenient untuk orang yang shy-shy macam saya.


Overall, memang puas hati sebab service yang memang pantas, polite dan environment yang santai. Walaupun harga memang sedikit mahal lebih dari biasa tapi berbaloi bila di kira kualiti makanan dan ambiance dalam Vivo. 


Vivo American Pizza & Panini
Level 1, Western Courtyard, The Curve @ Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor.


Outlet lain:
Berjaya Times Square, Kuala Lumpur
Jusco Tebrau City
Sutera Mall
Plaza Pelangi
City Square


*HALAL*


Website:
www.vivopizza.com/

Ads by Nuffnang