Pages

Showing posts with label Worleyparsons. Show all posts
Showing posts with label Worleyparsons. Show all posts

Saturday, August 3, 2013

Berbuka puasa di office WP

Acara wajib di bulan Ramadhan di office. Dah jadi RUMAH KEDUA pun. Wajiblah berbuka bersama "family".

Variety of food and quantity yang ridiculously (but should be like that) a lot. People enjoying themselves. Good times. 

Bila dok perhati sekeliling, semua orang happy bila ada event yang involve makanan. Team saya memang dah happy dan good bunch of people tapi jadi extra cheerie bila bab makan. Patutlah aku makin "sihat".

The berbuka puasa @ iftar spread

People enjoying the spread

Did I forget to mention there was food?

All time favourite! Satay!

P/S: Apa favourite menu korang untuk berbuka?

Sunday, July 21, 2013

Dapat tengok wayang free


Company bagi tiket free untuk tengok movie kat GSC Signatures sebagai reward performance terbaik kat tempat kerja. Kalau nak pergi sendiri memang takdanya sebab mahal tiket Signatures ni.

Boleh bawak isteri tengok movie terbaru sebelum dia bersalin nanti. 

Citer apa yang best sekarang eh kalau nak tengok kat GSC Signatures? Wolverine pun macam best nih....

Ads by Nuffnang