Pages

Showing posts with label smartphones. Show all posts
Showing posts with label smartphones. Show all posts

Monday, May 27, 2013

Warna-Warna Baru untuk Samsung Galaxy S4



Video or short movie terbaru dari untuk Samsung S4 ada macam menunjukkan warna-warna baru untuk latest family member Samsung Galaxy S smartphones. Short movie terbaru dari Samsung ni nampak cool, feel good & fun tapi kalau tengok betul-betul especially kat 1:08 mark ada nampak warna-warna baru untuk Samsung S4 ni.

Bo tengah tunggu version 4G LTE 1.9GHz Quad Core (i9505) tapi kena sabar sikit aje lagi. Rumoursnya akhir May atau awal Jun.

In the meantime, layan dulu short movie dari Samsung & cuba korang teka 3 warna baru untuk Samsung Galaxy S4 ni. 


Friday, August 3, 2012

Dia datang...dengan lenggang Samsung S III nya...

Apa agaknya ada dalam kotak ni eh?

Rasa-rasanya apa yang ada dalam kotak yang tertulis Samsung Galaxy S III berwarna biru gelap ni? Seal tak bukak lagi.


Takkanlah smartphone Samsung Galaxy S III yang menjadi keinginan ramai sebab hari jadi aku jauh lagi bulan November *hint*hint* (sempat lagi nak save duit untuk beli present)

Tetiba aje bungkusan Nationwide Express ni ada atas workplace aku tadi.  Bukak bungkusan courier tapi tak sampai hati nak bukak kotak pulak.

Hmm....apalah agakanya kandungan kotak ni ye? 

Ads by Nuffnang