Pages

Showing posts with label Samsung Galaxy Note. Show all posts
Showing posts with label Samsung Galaxy Note. Show all posts

Friday, August 3, 2012

Dia datang...dengan lenggang Samsung S III nya...

Apa agaknya ada dalam kotak ni eh?

Rasa-rasanya apa yang ada dalam kotak yang tertulis Samsung Galaxy S III berwarna biru gelap ni? Seal tak bukak lagi.


Takkanlah smartphone Samsung Galaxy S III yang menjadi keinginan ramai sebab hari jadi aku jauh lagi bulan November *hint*hint* (sempat lagi nak save duit untuk beli present)

Tetiba aje bungkusan Nationwide Express ni ada atas workplace aku tadi.  Bukak bungkusan courier tapi tak sampai hati nak bukak kotak pulak.

Hmm....apalah agakanya kandungan kotak ni ye? 

Friday, July 13, 2012

Patut ke tak patut?


Patut ke tak patut saya cashout sekarang?

Kalau kumpul akhir bulan, mungkin lagi banyak. Lagi puas hati.

Tapi kalau cashout lepas tu simpan kat bank, boleh dapat dividend.

Kalau cashout sekarang, boleh simpan untuk beli 

Ads by Nuffnang