Pages

Saturday, June 26, 2010

Kaisan supporter Italy rupanya..

Ini riak muka Kaisan masa kami tengah tengok game Italy lawan Slovakia hari tu.Kecewa betul dia bila Italy terkeluar.


Memang fokus dia tengok game

"Itu pun boleh miss?" Mungkin itu kata Kaisan

Masih terkejut Italy dah terkeluar dari World Cup 2010

8 comments:

  1. haha..
    sangat sweet la.
    tak sangka, kecik2 dah minat bola..

    ReplyDelete
  2. Hehe.. so sweet.. sbb dia kecik sgt lah tu tersilap pilih team utk support... ajak dia support Holland macam auntie Dayah pulak... :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hahaha..comel benar anak bro

    ReplyDelete
  5. bulatnya mata Kaisan,ikut mak ke ikut ayah ni...
    anyway comei sangat2

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang