Pages

Monday, February 27, 2012

Wanita dan tudung

Apa yang ramai-ramai ini?
Ohh...tudung bawal rupanya. Macam-macam warna ada
Isteri mula membelek-belek pilihan hati
"Cantik tak sayang?". "Cantik sangat" jawab saya
Tudung bawal Aidijuma menjadi pilihan isteri 

Tudung Aidijuma (www.aidijuma.com)

Lot PC 29, Ground Floor (berhadapan Padini Store)

The Curve, Mutiara Damansara,

Petaling Jaya, Selangor

FB: Tudung Aidijuma

* Lokasi-lokasi lain kedai atau store Tudung Aidijuma boleh di jumpai di website Tudung Aidijuma *

14 comments:

  1. wahhh...kaya la akak juma kite..ehek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah-murah juga tudung Aidijuma berbanding yang lain-lain tu.

      Delete
  2. kalau berniaga tudung ni,sedap.sbab pembeli dia ramai.ramai member yang menjual tudung masyukkk worh...kehkehkehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kualiti and design tudung cantik, memang ramai peminatnya. Dahlah colour ada banyak..

      Delete
    2. tu la.memang untung berniaga tudung ni.margin dia pun besar. hoho

      Delete
    3. Margin besar dan kalau kena dengan harga, memang ada market bro. Tak nak try ke?

      Delete
  3. Replies
    1. Pilihan warna dan design yang memang banyak. Nasib baik isteri tak rambang mata.

      Delete
  4. kat petaling jaya ke..? huhu.. bru ingat nak terjah kedai tu.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada banyak kedai or store dia. Cuba klik kat link website dia. Happy shopping!

      Delete
  5. best nyer beli kat cni..bnyk pilihan...ermmmm...tgu gaji..ahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sangat kalau beli kat sini. Memang banyak pilihan.

      Delete
  6. dah lama tinggalkan tudung bawal ni...nak pakai blk rse mcm kekok plak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah macam-macam jenis tudung kan? Janji tak pakai tudung saji sudah..hehe..gurau gurau..

      Delete

Comment here

Ads by Nuffnang