Pages

Sunday, February 19, 2012

Siapa pernah pergi makan di Gulam Mee Kota Damansara?


Sudah 2 tahun duduk di Kota Damansara tapi tak pernah sampai kat Gulam Mee ni. Selalu juga dengar reputasi mee goreng mamak dan nasi lemak bakul yang sedap. Plan nak bawa family pergi dinner malam ini kat situ.

Yang sudah pernah pergi tu, apa yang sedap kat Gulam Mee ni? Tolonglah rekomen, nanti boleh cuba.

8 comments:

  1. perghhh! dapat pekena mee goreng mamak memang paduuu~!!

    ReplyDelete
  2. Bo..i selalu jugak pergi sebab for the lack of tempat makan yang macam-macam ada. This one you have nearly anything and everything under one roof.. but i always order benda sama, sup daging and nasi. nasi ayam dia bolehla..padahal dia famous pasal mee kan?tapi tak pernah order lagi mee based food dia..nampak macam sedap tgk orang lain makan..tapi the downer i experienced, kerang bakar dia busuk yang amat. masa dia bakar dah patut tau tp dia serve jugak..if u order kat gerai2 macam satay ke kerang bakar ke, bayar kat budak tu when they send the food. tapi nasi ayam, sup sup, mee mee..bayar kat cashier. ikan bakar pun ada kot tak silap.

    ReplyDelete
  3. thanks Diana. Hoho...nak test gak nanti...heeee~

    ReplyDelete
  4. bg aku mee gulam dia biasa2 je...aku jarang order....yg aku selalu order....char kuew teow goreng....kuew teow sup, satay...otak2....nasi lemak dia bole la....kalau pergi time org ngah ramai....sgt x sesuai g sana kalau perut dah lapar giler.....nanti takut mkn hati....aku biasa g sana lepas lunch...or ptg2 dlm kul 5 camtu...org x ramai...

    ReplyDelete
  5. betul-betul..u tengok crowd dulu..agak-agak macam ramai sangat u better pegi tempat lain or be prepared to wait. haritu i tunggu dekat 30-35 for nasi and sup daging. air like 20 mins baru sampai tapi memang tengah ramaiiiiii sangat malam public holiday. but we were not in a hurry and tak la lapar sangat so we were ok to wait.. betul kata MfH tu, biasa-biasa aje food dia (some people say dulu-dulu lagi sedap)but you can give it a try :)

    ReplyDelete
  6. Sy slalu gak mkn gulam mee. Plg best mee goreng mamak, 2nd bihun sup, 3rd nasi lemak...

    ReplyDelete
  7. saya makan skali kat gulam mee. order char kuew tiaw goreng. tapi x puas sebab char kuew tiaw sikit je , pastu char kuew tiaw die nipis2. udang tidak dibuang kulitnya. harga = rm5

    pastu x mo dah gi sana, cara hidangan biasa2 jek. xde special. erm. customer service low.

    rate: 2 of 5 bintang

    ReplyDelete
  8. Pernah pi sini jugak. boleh tahan la sebab ada byk pilihan makanan

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang