Pages

Showing posts with label Cashout nuffnang. Show all posts
Showing posts with label Cashout nuffnang. Show all posts

Friday, August 3, 2012

Cashout Duit Raya Nuffnang..yeah!

Dashboard Nuffnang sebelum cashout

Lambat pulak aku upkan entry ni. Sibuk dengan kerja office, tarawikh, tengok London Olympic Games 2012 lagi. Tapi better late than never orang kata.

Cukup akhir bulan lepas, 31 hb to be exact aku dah cashout earnings Nuffnang aku. Alhamdulillah, lepaslah kalau nak cover balik belanja Aidilfitri (insya'Allah jika kita sempat bertemu dengan 1 Syawal) pada tahun ini.

Sebab dah tahu payment process Nuffnang akan ambil 30 hari untuk cheque sampai, aku tunggu sampai last day untuk cashout. Awal bulan September Insya'Allah dapat. Hari Raya 2012 akan lebih meriah untuk aku dan family kali ini. Yeah!

Thanks Nuffnang! Keep the cheques coming!

Sudah Cashout! Kena mula kumpul balik, RM 0.00.

Korang dah cashout ke?

Ads by Nuffnang