Pages

Showing posts with label earnings nuffnang.. Show all posts
Showing posts with label earnings nuffnang.. Show all posts

Sunday, September 23, 2012

Online Income untuk September

Alhamdulillah. Ada duit poket sikit untuk bayar apa-apa yang patut.

Kali ini dapat cheque dari Nuffnang & Churp Churp. 

Churp Churp cheque notification
Churp Churp & Nuffnang Cheques

Kalau ada yang berminat nak tambah pendapatan, join dengan klik link ni

Friday, August 3, 2012

Cashout Duit Raya Nuffnang..yeah!

Dashboard Nuffnang sebelum cashout

Lambat pulak aku upkan entry ni. Sibuk dengan kerja office, tarawikh, tengok London Olympic Games 2012 lagi. Tapi better late than never orang kata.

Cukup akhir bulan lepas, 31 hb to be exact aku dah cashout earnings Nuffnang aku. Alhamdulillah, lepaslah kalau nak cover balik belanja Aidilfitri (insya'Allah jika kita sempat bertemu dengan 1 Syawal) pada tahun ini.

Sebab dah tahu payment process Nuffnang akan ambil 30 hari untuk cheque sampai, aku tunggu sampai last day untuk cashout. Awal bulan September Insya'Allah dapat. Hari Raya 2012 akan lebih meriah untuk aku dan family kali ini. Yeah!

Thanks Nuffnang! Keep the cheques coming!

Sudah Cashout! Kena mula kumpul balik, RM 0.00.

Korang dah cashout ke?

Ads by Nuffnang