Pages

Showing posts with label giveaway. Show all posts
Showing posts with label giveaway. Show all posts

Sunday, May 27, 2012

Giveaway Movie Tiket Free MIB 3 yang berjaya!

Tiket-tiket free MIB 3 di beri untuk GA
Hari khamis lepas, berjaya dan sukses pass movie GA MIB 3 di MBO Subang Parade. 10 orang berjaya menang DUA tiket free setiap seorang untuk Man In Black 3 atau (MIB) 3.


MIB3: Back in Time
Baru-baru ini saya di beri peluang untuk dapat 20 tiket free movie setiap kali ada movie baru keluar oleh talkFILM. Nampak tak talkFILM page kat sebelah kiri tu. Diorang lah yang bagi 20 tiket free untuk saya buat GA. 


Pengasas talkFILM, Megat & Shamsul
So, kalau korang nak cuba dapat tiket movie free, kena lah:


Jangan lupa untuk sentiasa singgah ke blog saya Bo is a Nerd dan talkFILM untuk GA yang seterusnya tak lama lagi.

Ads by Nuffnang