Pages

Showing posts with label talkFILM. Show all posts
Showing posts with label talkFILM. Show all posts

Sunday, May 27, 2012

Giveaway Movie Tiket Free MIB 3 yang berjaya!

Tiket-tiket free MIB 3 di beri untuk GA
Hari khamis lepas, berjaya dan sukses pass movie GA MIB 3 di MBO Subang Parade. 10 orang berjaya menang DUA tiket free setiap seorang untuk Man In Black 3 atau (MIB) 3.


MIB3: Back in Time
Baru-baru ini saya di beri peluang untuk dapat 20 tiket free movie setiap kali ada movie baru keluar oleh talkFILM. Nampak tak talkFILM page kat sebelah kiri tu. Diorang lah yang bagi 20 tiket free untuk saya buat GA. 


Pengasas talkFILM, Megat & Shamsul
So, kalau korang nak cuba dapat tiket movie free, kena lah:


Jangan lupa untuk sentiasa singgah ke blog saya Bo is a Nerd dan talkFILM untuk GA yang seterusnya tak lama lagi.

Thursday, May 10, 2012

talkFILM bagi aku 2 tiket free! Thanks talkFILM!

https://www.facebook.com/talkFILM


Siapa yang tak suka benda free, lagi-lagi kalau dapat 2 movie passes free. Itulah yang aku menang hari tu bila mencuba nasib dalam contest Facebook talkFILM. Contest kali ini senang aje. Dapatkan 5 orang kawan untuk "LIKE" page FB talkFILM. Kacang putih aje tuh...hehehe..

Gambar kemenangan dapat 2 movie passes dari FB talkFILM

Selepas itu, terus calling-calling dengan admin talkFILM untuk mendapatkan 2 movie passes tu. Dan.....

Movie passes dari talkFilm
Kasi baca sikit syarat-syarat dia..
Nak guna passes untuk tengok ini...

tetapi...
Isteri nak tengok "The Avengers"...boleh aje!

Terima kasih talkFILM for the passes & keep up the fantastic work you guys are doing.


P.S: Guys! Jangan lupa untuk visit FB talkFILM dan "LIKE" page FB talkFILM. Berbaloi-baloi!

Ads by Nuffnang