Pages

Tuesday, July 13, 2010

Cheque Nuffnang Datang Lagi!




Alhamdulillah. Cheque Nuffnang yang ke-8 dah aku terima Jumaat yang lepas. Memang tepat waktu penghantarannya, 30 hari selepas cashout request. Walaupun kali ini jumlah cashout aku rendah berbanding bulan-bulan yang lalu, aku masih puas hati sebab dapat maintain cashout tiap-tiap bulan (bulan Jun pun dah cashout). 

Tapi nampak gayanya duit ni dapat pada Muhammad Kaisan untuk beli baby clothes dia..hehehe...untung betul dia.


Thanks Nuffnang!

25 comments:

  1. wahhh!!! dapat rezeki lagi tu....
    tahniah... hopefully maintain tiap bulan

    ReplyDelete
  2. sama macam faheem..memang merasa untuk dia je.

    ReplyDelete
  3. Banyak betul awak buat duit melalui nuffnang tiap-tiap bulan. Apa rahsia nya? =)

    ReplyDelete
  4. Salam bertandang sini..
    moga hari ini menjanjikan
    kejayaan buat anda..
    tahniah..

    ReplyDelete
  5. wehh aku xreti nk guna nuffnag doh ahha


    btw terbaik ah header :D

    ReplyDelete
  6. banyak dpt..dah kali ke-8..tahniah2..dalam masa berapa bulan ek??

    ReplyDelete
  7. tahniah..
    tlg la bg sikit tips..

    ReplyDelete
  8. cool.. i got mine recently too.. now waiting for the new earnings to reach target again before i check out =)

    ReplyDelete
  9. bile lah aku nk dpt duit mcm korang..dlm acount dpt singgit je hehehe

    ReplyDelete
  10. bila nk dpt nie???dah berbulan dh nie?

    ReplyDelete
  11. woaaa ke-8 dah??
    lebih kurang RM150 x 8 bulan = RM1200...kaya aaaa

    ReplyDelete
  12. hahaha ur headline photo is so kiut ! best nyer ada cheque , my nuffnang baru RM0.51 sen hahahaha

    ReplyDelete
  13. Wah! Best nyer .. your 8th check? am still patiently waiting for my first cash out .. am about halfway there..hehe..sokay ..slow and steady :)

    MY LATEST ENTRY: A close run in with the DBKL tow truck

    ReplyDelete
  14. Congratss! Boleh open table :)

    ReplyDelete
  15. Congrats!
    Ive link your blog btw :)

    ReplyDelete
  16. bestnye dpt wit..hrmm bila lh giliran sy agaknye ye..hrmmm...

    ReplyDelete
  17. wah, bestnya dapt duit.
    nampaknya saya kena usaha gigih lg ni

    ReplyDelete
  18. congratz bro ^^
    blanja utk ank, nti rezki btambah2...

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang