Pages

Tuesday, March 29, 2011

Kena pergi tengok Never Say Never


Sabtu ni 2hb April kena pergi pulak tengok movie Justin Bieber, Never Say Never kat GSC Pavillion. Company tempat aku kerja, Tune Talk jadi sponsor utama untuk movie ni, so kenalah pergi untuk tunjuk support. Dapat dua pass free & dua kupon popcorn combo free, kenalah pergi kan? Kalaulah aku boleh bagi passes ni kepada orang lain. Siapa yang nak tikets ni rasanya?

Mesti nanti concert Justin Bieber kat Stadium Merdeka 21hb April nanti ni pun kena pergi juga. Mesti kena pergi untuk tunjuk support sebab nanti dapat tiket free...hmmm...

2 comments:

  1. perghh..ayat kene pergi tu cm best je kan..hahaha...jeles3..nak gak tiket free..agak2 ade keje kosong x kt company bo?hehehe

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang