Pages

Saturday, March 26, 2011

Santai ala-ala majalah Mangga di hujung minggu

Time hujung minggu memang di tunggu-tunggu. Dapat siapkan kerja-kerja di rumah, bayar apa yang patut, exercise sikit dan yang paling penting dapat spend time dengan family terutama sekali Kaisan.

Semalam, cukup dah dia 11 bulan. Cepat betul masa berlalu. Bulan depan dah cukup setahun. Time-time macam ni memang kena cherish betul-betul sebab nanti bila dia dah besar sikit mesti dia tak nak dah bermanja-manja dengan parents dia.

Akhirnya, hari ni aku dapat bawak dia swimming kat pool kat rumah kami. Swimming pool depan rumah aje, tapi tak pernah pun jejak. Hari ini kena jugak terjun. Bawa sekali Kaisan. Kena ajar dia dari kecil untuk tak takutkan air. 

Mama Kaisan tak mandi. Segan katanya. Bagus jugaklah, nanti siapa yang nak amik gambar kenang-kenangan kan?

 
 
 
 
 

6 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 blog;)
    slmt berkenalan,
    blog apisv2

    ReplyDelete
  2. Kaisan...history is repeating itself. Masa ayah kecik dulu wan and atuk did the same thing, always take him and ur uncles to the beach and pool. Those were the most cherished moments. Now everyone has their own individual preferences and priorities. How time flies....

    ReplyDelete
  3. comel je khaisan...

    jap je da besar...

    ReplyDelete
  4. Alahai seronoknya, tengok muka Kaisan tu senyuuum je,mesti suka main air kan...

    ReplyDelete
  5. someeynya Kaisan dlm swimming suit..hehehe..kene jugak tu ajar dia berenang..dri kecik ajar brenang lagi mudah n dpt tingkatkan keyakinan diri dia.:)

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang