Pages

Wednesday, December 28, 2011

Macaroons dari Ovencomel.blogspot.com


Semalam ikut wife pergi mengambil macaroons dari Kak Lyein of Oven Comel Kota Damansara. Ada deal menarik on macaroons dekat milkadeal.com bulan lepas so, wife pun belilah dua kotak untuk sendiri makan dan hadiahkan pada kawan dan family.

Vibrant betul macaroons ini dan nampak sedap. Rasanya pun sedap juga kot sebab setengah kotak dah habis di makan wife dan Kaisan. Wife tak bagi ambil gambar sebab sedap sangat macaroons sampai muka penuh stim melayan makan.

Vibrant and tasty looking 
Satu macaroon dah terlepas
Kalau ada yang minat untuk order pastry, cakes dan desserts dari OvenComel, boleh visit blognya OvenComel.blogspot.com. Boleh order untuk birthdays, majlis-majlis keraian, kahwin, tunang dan macam-macam lagi mengikut kesesuaian.

OvenComel.blogspot.com by Lyein Mansor

8 comments:

  1. sangat berwarne warni kan..=)
    nak makan pown rase macam, *alaaa ruginyer sebab cantik*..ngehehehe !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugi nak makan? Meh bagi bo habiskan...hehehe

      Delete
  2. Sangat comel dan colourful. Sangat sesuai kalau nak tackle awek mana2... hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takcle awek? Mahu kena pancung kepala dengan isteri..haha

      Delete
  3. dah lama nak cuba benda alah ini tapi tak kesempatan lagi

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang