Pages

Thursday, August 9, 2012

Dapat duit raya awal hasil berblogging!


Alhamdulillah syukur.

Hasil berblogging, dapat duit raya awal sikit tahun ini. Ini hasil dari sokongan kawan-kawan blogging yang sudi singgah ke Bo is a Nerd.

Walaupun ramai yang masih tak percaya boleh dapat hasil sampingan dari berblogging, aku tetap juga berusaha dan alhamdulillah dapat hasilnya.

Lepas ni nak kena increase trafik dan komen untuk posting. Manalah tahu boleh dapat advertorial dari sponsor yang tertarik dengan site Bo is a Nerd ni.  

13 comments:

  1. Congrats...You have proven that blog is still an asset to generate money...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro. Passion and patience come hand in hand.

      Delete
  2. Tahniah bro..
    boleh beli baju raya :)
    sempat ker? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah SOP. Sempat2...kau dah beli ke semua barang2 untk raya kali ini?

      Apa2 pun, selamat hari raya. Maaf zahir batin.

      Delete
  3. waahhhhh tahniah bo... leh lah raya sakan tahun ni... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mia.Alhamdulillah. Duit ini untuk recover dari raya tahun ini.

      Bila Mia mula balik kampung? Apa2 pun, selamat hari raya, maaf zajir batin.

      Delete
  4. congratess.. jeles jeles nak gak duit raya :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih! Jangan jealous ...sama2 kita usaha.

      Delete
  5. waa.. bestnya :) kira duit raya la nh :D hehe

    ReplyDelete
  6. tak boleh tinggal jejak di chat box...kat opis kena block huhuhu...uncle singgah tembak 2 ketul untuk bo.

    ReplyDelete
  7. Tahniah tuan. Moga terus sukses menjana pendapatan...

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang