Pages

Thursday, February 26, 2009

Pencarian Durian

Ni aku nak tanya sikit.

Ada sesiapa yg boleh tunjuk kat mana boleh dapat durian yg kuning, lembut, gebu & biji dia kecik aje, tapi tak payah sampai nak bankrap beli.
Kalau ada yg boleh tolong bitau, jom aku belanja sekali. Seryus nih...hehehe...

Kalau ada yg jumpa or ada suggestion boleh tinggalkan comment kat posting nih and if ada yg tak pasti durian rupa camner yg aku maksudkan tuh, sila refer kat picture bawah tu..


2 comments:

  1. cuba try tgk kat jalan nak masuk ke seksyen U10, shah alam. from bukit jelutong tu kan, turn left. after traffic light tu sebelah kiri selalu ada orang jual durian. dgnr2 nye durian kat situ mmg sedap but a bit pricey.

    ReplyDelete
  2. valid lagik ker offer tuh?? hihihiih... kt seksyen 25 seri muda neh ader 2 tompek durian... boleh tgk/pilih kalo kenan ker tak ngan kualiti dier tuh....

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang