Pages

Thursday, August 19, 2010

Tahniah Tune Talk!!!

www.tunetalk.com

Hari ini Tune Talk menyambut hari ulang tahun pertama. Pada tahun lepas, 19 August 2010 Tune Talk di lancarkan di Hangar Pesawat Air Asia di LCCT. Banyak perkara yang di lalui sepanjang 1 tahun kami beroperasi. Walaupun Tune Talk masih lagi kecil berbanding "big boys" lain dalam industri telco mobile, kami masih berusaha untuk mencapai tahap mereka dan jadi terbaik.

Untuk meraikan hari yang gilang gemilang ni, Tune Talk menawarkan panggilan percuma di antara talian Tune Talk dan 10% kredit bonus bila top up RM 10 ke atas. Top up lah cepat.

Pengguna Tune Talk juga akan mendapat:
  • The lowest call and sms rates at 16 sen/minute & 5 sen/sms kepada mana-mana network & bila-bila masa.
  • 100k PA Insurance from Etiqa Maybank.
  • Peluang memenangi voucher penerbangan percuma dari Air Asia setiap hari.
  • dan berbagai lagi.
Tunggu apa lagi??!! Dapatkan sim pack Tune Talk anda dari pengedar terdekat atau tempah nombor and di www.tunetalk.com dan nikmatilah kelebihan-kelebihan ini.

3 comments:

  1. tahniah tune.. tune group ni memang gempak kalau tajk silap siap advertise kat baju epl ref

    Tips Mudah Tingkatkan Trafik

    ReplyDelete
  2. tune group memang hebat...dulu kapal terbang, pastu hotel, masuk pulak telefon... hebat..hebat Dato. sri Tony fernandes kita... org malaysia tu...

    aku pun dah pakai gak salah satu produk dia. tune money card... nak pakai kat paypal senang..

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang