Pages

Monday, December 6, 2010

Trafik uniques untuk Bo is a Nerd makin melonjak!!!


Selamat pagi!

Minggu baru, target baru. Insya'Allah, esok kita akan melangkah ke 1432H. Syukur kerana kita masih di berikan masa oleh-Nya untuk beribadah dan melakukan perubahan jika di perlukan dalah hidup kita.

Sejak kebelakangan ini, blog aku Bo is a Nerd mendapat jumlah "unique visitors" yang tinggi. Membuatkan aku seronok untuk berblogging. Tapi aku takdelah update selalu atau kerap seperti sesetengah bloggers lain. Blogwalking pun agak jarang sebab melayan kerenah Kaisan dan juga study untuk exam ACCA tak lama lagi.

Kalau tengok pada graf aku, graf untuk 4 Disember yang tertinggi setakat ini. Memang tak pernah sebanyak tu. Harap-harap memang boleh maintain macam ni. Trafik tinggi atau tidak, aku akan terus mem"blog" because its fun!

P/s: Trafik tinggi akan mendapat earnings yang tinggi??

8 comments:

  1. hah? camna bleh camtuh? kasi la tips sket.haha!

    ReplyDelete
  2. Boleh2. Insya'Allah tips akan di beri esok. Tgk pada sambutan post ini.

    ReplyDelete
  3. wah!!kencang yer!!!!!!!!
    camner wat jadi naikk camtu

    ReplyDelete
  4. wes, guane bleh lompat byk cm2??cm men jahat jer.hehe:P

    ReplyDelete
  5. whooops..apa rahsia mencanak naik sampai begitu sekali? nak kena kaji nampaknya..hmm pasal harga naik ?

    ReplyDelete
  6. dasat, naik 2.5x tu.. tggi mcm klcc ^^

    ReplyDelete
  7. pergh..naik mencanak tu!cmne bro?ape tips?

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang