Pages

Thursday, December 23, 2010

Dah letih sangatlah ni..

 Dah terlampau letih lah ni...

Akhirnya dapat aku update blog. Busy dengan study exam ACCA, kerja di office & sibuk dengan rumah lagi. Tapi takpe, aku dah kembali.

Anak aku, Muhammad Kaisan semakin besar, banyak kerenah & paling penting makin bijak. Dah nak masuk 8 bulan, mestilah banyak akal. Kekadang geram (nak marah pun ada) juga nak kejar-kejar dia merata-rata dia pergi. Iyelah, budak kecik, tahu apa.


Tapi bila tengok dia dalam keadaan dia tidur, terus rasa sejuk hati. Rasa geram tadi pun hilang. Insya'Allah, dia akan membesar jadi manusia yang baik dan hamba Allah yang taat & soleh. Amin.


2 comments:

  1. wahhh dahsyatnya tidur sampai nampak perut... cute je tengok..

    ReplyDelete
  2. hehe..bese la budak22 nak naik..mmg la lasak sket..lelaki pulak tu kan..sbr je...bagi chance kat dia nk lari sana sini..hehehe..

    tgk gaya da tidur teringt kat arwah baby dina..lebih kurang je gaya tdur dia..huhuh.. Rindu ngan arwah.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang