Pages

Sunday, January 9, 2011

Tutti Frutti Experience


"Yang, kita singgah sini kejap. Nak try Tutti Frutti ni. Cam best je". Itulah kata-kata manis wife aku masa berjalan di One Utama semalam. Ada gambar-gambar aku snap masa tengah "merasa" Tutti Frutti first time.

Rupa-rupanya frozen yoghurt ni di timbang, baru tahu berapa harga yang kita kena bayar. Satu scoop untuk Tutti Frutti experience first time ni RM 18. Wow! Yoghurt paling mahal aku pernah cuba. Tapi sedap. Patutlah mahal. Apa-apa pun, Tutti Frutti...we will meet again *smiles*smiles*

P/s: Walaupun agak mahal, bebelanja untuk keluarga sekali sekala is priceless lagi-lagi bila kita berkemampuan. Lebih baik belanja pada keluarga dari belanja benda-benda yang mengarut seperti modify kereta. Pendapat saya sahaja.





10 comments:

  1. Faizal-Aviate~Terima kasih kerana komen. Saya tak rasa membazir sebab membelanjakan pada keluarga sendiri, kemampuan ada, zakat pendapatan & harta Alhamdulillah di bayar setiap tahun & tidaklah berbelanja besar setiap hari.
    Berbelanja modify kereta rasanya lebih membazir :)

    ReplyDelete
  2. erm.. nampak cam sedap je... nanti sesekali nk g jugak la sana.. nk try...

    ReplyDelete
  3. favourite aku ni bro... dekat Shah Alam ada dua... satu dekat Laman SAri Business PArk sect 13 satu lagi dekat Bukit Jelutong...

    Memang berbaloi :) Benda masuk perut, mahal sikit pun ok...

    ReplyDelete
  4. la awat pengomen pertama kata membazir ..pelik2

    ReplyDelete
  5. betul tu..melabur untuk keluarga..
    akhirnya nanti untungnya kita jugak yang dapat..

    bahagia tu tak ada nilai dan harganya...
    sebab ia sangat bernilai...

    ReplyDelete
  6. macam ais krim ye, aku tak pernah pun try nak merasa benda ni

    ReplyDelete
  7. xpernah merasa jugak..
    harganya boleh tahan..
    berfikir 2x kalau aq nak beli

    ReplyDelete
  8. dah besar dah baby ko....steadylah....aku jeles tengok dia makan...hehehe

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang