Pages

Sunday, November 3, 2013

Perkenalkan anak kembar Bo, Hannah Rose dan Harris Reza

Kaisan dengan Hannah Rose (kiri) & Harris Reza (kanan)
Sorry lama tak update. Busy sikit dua bulan yang lepas ni. Memang tak ada masa nak update blog. Terikat habis melayan kembar kami, Hannah Rose dan Harris Reza. Yup, pasangan kembar sepasang kami atas tu. Tengah-tengah tu anak sulong kami, Muhammad Kaisan.

Macam mana pun, saya akan cuba juga untuk cari masa untuk update blog. Passion blogging kena maintain. Kipas susah mati kata orang kalau cerita tentang passion blogging ni.

Kalau ada yang nak bagi hadiah untuk Hannah & Harris, boleh klik bawah ini atau di Tabung Anak Kembar Bo di sebelah tu



Take care guys!

Lagi gambar-gambar Hannah & Harris:

Hannah Rose & Harris Reza

Hannah Rose, 2.5 kg berat masa di lahirkan
Harris Reza, 2.6kg berat masa di lahirkan
Kaisan sayang benar dengan adik-adik dia
Doakan mereka menjadi anak-anak yang soleh dan beriman

25 comments:

  1. Tahniah! Best nyer ada kembar satu pasang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Teena. Nak tak jaga sorang? hehehe...

      Delete
  2. Wah..bestnye..saya teringin nk ank twin..ada petua ke? Hihii..tahniah n slm kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Petua takde. Cuma memang inginkan keluarga besar dan ada anak perempuan. Mmg selalu juga berdoa kearah tujuan/hajat ini.
      Singgahlah selalu ye.

      Delete
  3. Replies
    1. Syukur. Tapi letih menjaga kembar nih.

      Delete
  4. wa.... tahniah yer :)
    semoga wife cepat sihat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Wife makin kuat. Delivery C-Section hari tu. Mmg terpegun dgn kekuatan dia.

      Delete
  5. wah best nya...a;hamdulillah n tahniah..moga menjadi anak soleh dan solehah..amin

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..dapat sepasang sekali.. Tahniah! :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah , untung sangat dapat anak kembar . tapi dalam family deeya takde pulak gen kembar . hihi . kecian :D

    ReplyDelete
  8. tahniah dari uncle...sekali kembar daaaa

    ReplyDelete
  9. amin..
    tahniah.. comel, kembar pulak tu.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhhh.. bestnya sepasang kembar... congratssss

    ReplyDelete
  11. tahniah yer...bestnye dapat baby kembar..comel2 =)

    ReplyDelete
  12. Wah ! Untungnya dpt anak kembar.. :)
    Alhamdulillah. Tahniah2. Boy & gurl pula tu. Bestnya..
    Hope bahagia seluruh kuarga. Aamiin...

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang