Pages

Showing posts with label bajet raya. Show all posts
Showing posts with label bajet raya. Show all posts

Wednesday, August 7, 2013

Kalau aku pakai baju melayu Aaron Aziz, nanti raya dia pakai apa?

Tadi sempat lari ke Jalan Masjid India cari baju melayu lepas kerja tadi. Nasib baik office bagi half day. Kalau tidak memang confirm tak berbaju melayu raya kali ini.

Niat di hati nak sambar aje baju melayu ikut harga yang murah dan kualiti pun kenalah boleh di terima. Takde nak kejar brand mana-mana pun.

Tapi macam mana entah, boleh sampai Jakel. Tengok offer baju melayu Aaron Aziz by Jakel RM 89 dengan sampin songket dan butang baju melayu free. Zass...suruh budak sales tu bungkus, hulur duit dan cabut.

Tapi memang betullah, nama Aaron Aziz ni memang ada tarikan sampai ramai yang beli termasuk saya.

P/S: Apa warna tema raya korang tahun ni?



Saturday, August 3, 2013

Kami tak nak makan! Kami nak duit raya!



Biasa tak korang dengar ayat ni bila ada budak-budak datang beraya? Tahun ni nak tengok ada lagi tak ayat power ni dari bebudak yang datang beraya. 

Selesai sudah satu tugas untuk prepare duit raya untuk tahun ini. Tunggu part nak hulur aje. Seronok tengok muka budak-budak yang dapat nanti.

Tapi kalau ada rezeki yang lebih, jangan lupa pada yang lebih memerlukan,  SUCI BERSERI BERSAMA LIFEBUOY

P/S: Berapa budget duit raya korang tahun ni?

Sampul raya untuk semua group age

Ads by Nuffnang