Pages

Saturday, August 3, 2013

Kami tak nak makan! Kami nak duit raya!



Biasa tak korang dengar ayat ni bila ada budak-budak datang beraya? Tahun ni nak tengok ada lagi tak ayat power ni dari bebudak yang datang beraya. 

Selesai sudah satu tugas untuk prepare duit raya untuk tahun ini. Tunggu part nak hulur aje. Seronok tengok muka budak-budak yang dapat nanti.

Tapi kalau ada rezeki yang lebih, jangan lupa pada yang lebih memerlukan,  SUCI BERSERI BERSAMA LIFEBUOY

P/S: Berapa budget duit raya korang tahun ni?

Sampul raya untuk semua group age

14 comments:

  1. Biasalah budak2 ni kan. Hmmm, rm300 to rm500 kot bajet duit raya campur ngan duit minyak. Anyway red velvet rasanya ada kat damansara uptown

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang bajet kita tu bro.

      Ada eh? Boleh pergi sambar satu balang kejap lagi.

      Delete
  2. Replies
    1. tihihi...mehlah datang beraya dulu..

      Delete
  3. teringin nak jadi mcm dulu2...ziarah ramai2 ngan kawan...dapat duit raya pulak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu2 seronok kan rombongan raya....dapat makan..dapat duit raya. memang best!

      Delete
  4. kanak2 bila beraya 2 dua rumah dah kenyang
    yg lain sbb nak kumpul duit raya :)
    tahun ni bajet rm200 jer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu SOP.Berapa banyak aje boleh makan kan?
      Lain tu kasi kutip duit.

      Delete
  5. bebudak yang dtg rumah i semua minum air je. lepas dpt duit blahhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Standard tu. Banyak beraya mesti dahaga.

      Tahun ini beraya mana?

      Delete

Comment here

Ads by Nuffnang