Pages

Tuesday, July 3, 2012

Jom cuba Cheesy Bites Steak Pizza @ Pizza Hut

Cheesy Bites Steak Pizza @ Pizza Hut
Hujung minggu lepas ajak isteri keluar makan sebab nak bagi peluang dia berehat dan juga untuk cuba pizza baru Pizza Hut, Cheesy Bites Steak Pizza. Yeah! Selalu dengar iklan di radio aje, itulah yang tarik juga isteri pergi mencuba.

Melayan Kaisan sementara order kami sampai
Pizza Hut One Utama pilihan kami sebab paling dekat dengan rumah dan memang sesuai untuk keluarga. Sebab dah tahu nak order apa, takdelah lama sangat "study" menu tu. Cuma nak pilih menu untuk Kaisan sebab "Kids Eat Free Everyday".


Kids Eat Free Every Day

Pilihan kami Meaty Feast 1 yang ada regular size Cheesy Bites Steak Pizza, 2 soup of the day, 4 garlic breadsticks dan 2 glass 7 Up Revive.

Macam biasa, soup of the day (mushroom soup) dan air sampai. Makanan Kaisan pun sampai, order favourite Kaisan Kids Carbonara. Besar juga portion untuk kids tapi yang paling penting...FREE!!!

Berselera Kaisan mengadap Kids Carbonara...favourite!

Memang kali ini Pizza Hut tidak mengecewakan selepas 2 kali kecewa dgn pizza-pizza baru yang lepas-lepas dari Pizza Hut. (Baca: Triple Chicken Threat Pizza & Pizza Hut Chunky Loaded Mengecewakan)

Disebabkan tak nak spoil mood, sila lah layan gambar-gambar pizza ini. Memang terangkat.

Cheesy Bites Steak Pizza
Mama pun berselera
Memang berpuas hati dan terangkat
Kaisan makan sampai terangkat-angkat jari kelingking

Promo dari Pizza Hut

Order set yang di offer

10 comments:

  1. huh...dah lama x makan pizza....mngidam gak ni.. :)

    ReplyDelete
  2. memang kena cuba pizza ni, nampak sedap aja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap. First time tengok Kaisan berselera makan pizza.

      Delete
  3. waaaaa..nyum...nyum...nak try gak lah macam nih...lapar lak.. ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap juga Fyna walaupun Pizza Hut bukan favourite Bo. Lebih prefer Papa John's pizza. Tapi sebab ada beef steak yang besar2, itu yang suka tu.

      Delete
  4. klik shell/DG untuk bo ..


    uncle dah makan..tapi malangnya menu terbaru tak berapa kena dengan tekak uncle huhuuu...tapi habis licin gak dikerjakannya hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke? Mungkin lain outlet, lain kot. Tapi Bo pun pizza hut ni bukan favourite. Favourite Papa John Pizza.
      Tapi licin juga kan? Mesti sebab tak nak bazir. :P

      Delete
  5. lama tak jengah kaisan. big boy already....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Kak Ngah. Ha'a dah besar dah. Makin banyak kerenah dia.

      Delete

Comment here

Ads by Nuffnang