Pages

Friday, August 19, 2011

Sampul aje? Mana duitnya???

Sarung duit raya dari office tahun ini.
Haa..inilah sampul duit raya dari Sime Darby tahun ini. Simple yet elegant. Cantik tapi dapat satu pek saje @ 10 keping. Nampaknya kenalah dahulukan mereka yang penting dahulu. Yang lain-lain tu, pakai aje yang bank bagi masa tukar duit. Bukannya diorang nak heran pun. Semua tengok duit aje.

Apa lagi sampul duit raya yang menarik tahun ini?

P/s: Best kalau sarung datang sekali dengan isinya sekali. Boleh mimpi ajelah.

1 comment:

  1. cantik sampul duit sime darby..tak nak send ke satu kat uncle..pastikan ada sesuatu di dalam nya kekekekek

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang