Pages

Thursday, April 15, 2010

Musical chairs atas Federal Highway


Hari ni dalam driving nak balik rumah, ternampak lori ni bawak kerusi-kerusi plastik susun tinggi menggunung. Yang aku pelik tu kenapa tak susun rendah lagi sebab ada aje space untuk susun kerusi tu. Kalau jatuhlah keluar lori tu, naya karang sesiapa yang terkena.

Korang rasa kerusi-kerusi ini berterabur tak atas jalan?

5 comments:

  1. nak teka bole x? rasanya tak kot.hehehe

    ReplyDelete
  2. Syida~

    Hehehe...yup! memang tak jatuh. tapi soalan kat sini, kenapa susun kerusi camtu. Kan bahaya kalau kerusi tu terjatuh atas kereta yg lalu sebelah. Kalau motosikal, mahu jatuh punya.

    ReplyDelete
  3. sudah tentu kene kat kereta sebelah menyebelah jalan tu..haish, ape la dirog ni..tak fikir kslamatan tol..kalau iye tak fkr kslamtn sndri, fkr la kslmtn org lain kn..

    ReplyDelete
  4. ni spesies x pikir pasal orang lain ni. pikir mudah dia je. hehe

    ReplyDelete
  5. aku yakin sangat lori nie nak isi barang lagi kat belakang di tempat lain, tu pasal ada kosong lagi skit kat belakang lori, kesian nak susun rendah kerusi tu then susun tinggi pulak, dulu aku tak faham, tapi sekarang aku sebagai pemandu lori faham sangat dengan kerja yang amat meletihkan ini. Harap bro2 kat luar jangan duk komen negatif tanpa usul periksa jer, tak kena kat keluarga korang senang cakap.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang