Pages

Wednesday, August 28, 2013

Minum Petang di Char Koay Teow Simply Delicious Penang Mai milik Serina Redzuawan


Restoran milik anak Chef Wan, Serina yang di beri nama Char Koay Teow Simply Delicious Penang Mai ini terletak di Kota Damansara, The Strand. Landmark paling senang ialah SunSuria Avenue @ Sportsplanet Kota Damansara.

Singgah minum petang sini since isteri mengidam nak makan char koay teow, alang-alang boleh try kedai baru. Restoran ni takdelah susah nak jumpa cuma tempat letak kereta mungkin susah nak dapat sebab memang tempat yang sibuk.

Kita boleh pilih nak koay teow basah atau koay teow kering. Saiz hidangan boleh pilih mengikut selera dan juga bajet. Selain dari koay teow, makanan gorengan lain macam nasi goreng dan mee goreng pun ada. Kalau nak makan Western food pun ada.

Overall, suasana restoran very simplistic. Menu pun straight to the point dan simple.Harga berpatutan dengan rasa dan saiz hidangan. Isteri suka, anak suka, saya pun suka.

Boleh datang lagi ke Char Koay Teow Simply Delicious! Two thumbs up!

13 comments:

  1. waaa banyak betul mee . . mahu tak kenyang . . ada udang lagi
    terliuqqqq tengokkk . . yang kenyang pun leh jadi lapar tengok gambar ni . . hee

    ReplyDelete
  2. haha...kedai char koey teow ni dekat ngan opis aku...

    ReplyDelete
  3. I disagree. Koay teow goreng was really bad. Bukan i sorang, ada sorang lagi customer tak sentuh koay teow nya. I complained & got a replacement place tapi texture koayteow terlalu lembi & tasteless. Mungkin dia patut blanko je fried koay teow from the menu

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang