Pages

Friday, February 12, 2010

Blog Header Bo Is A Nerd

Ramai juga yang tertanya tentang blog header BoIs A Nerd yang unik gak lah. Aku memang admit agak lain lah dari yang lain tapi aku tak boleh ambil kredit untuk blog header tu. Credit must be given where credit is due.

Designer untuk blog header aku tu bernama Ahmad Nasron Abdul Rahman. Nasron @ Nas ni officemate aku kat office yang memang suka tolong aku bila bab design graphic untuk blog aku atau benda-benda yang kreatif ini. Memang tabik habis lah dengan kreativiti mamat nih.

Nas with wife Reena

Kalau ada geng blogger yang berminat nak guna khidmat si Nas ni untuk design any artwork or graphics, bolehlah tinggalkan nama, email and website link pada comments area. Nanti aku forward pada Nas' untuk arrange perjanjian dengan korang. Aku sendiri pun kena bayar untuk blog header tu. Kira adillah, kalau nak yang terbaik mestilah berbelanja sikit.

Aku letak a few of Nas' work down here for you appreciation.

 


NATS Logo

Tune Talk online self help at www.tunetalk.com

1 comment:

Comment here

Ads by Nuffnang