Pages

Saturday, February 20, 2010

Berapa baru nak cashout Nuffnang earnings?

 Gambar ihsan dari kancilbiru

Selalunya bila kita dah tengok earnings Nuffnang dah lepas RM50, kita dah gatal tangan nak cashout. Tapi bila fikir balik, macam tak best pulak tengok dapat cheque nanti dapat RM 49 aje (seringgit Nuff dah ambil untuk processing fee). Betul tak? Kalau amount sekurang-kurangnya ratus-ratus memang lah lagi seronok dan teruja. Nak update blog pun lagi bersemangat sampai meleleh-leleh keluar telinga.

Aku selalu cashout monthly sebab nanti tahulah at least tiap-tiap bulan ada jugaklah nak buat simpanan ke buat bayar-bayar bila sesak-sesak ke. Selalunya lepas lah earnings tu untuk aku bayar Streamyx dengan ASTRO.

 Nak buang movie package dari ASTRO...cerita-cerita tak best..

Tapi aku nak kasi tukar sebab aku rasa kalau biar dia "grow" pun ok juga. Macam orang selalu kata, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Sekali cashout RM 1 ribu..hahaha....in your dreams Bo!

So, apa pendapat korang tentang berapa amount yang paling best untuk cashout? Cecah RM50 terus cashout atau biar dia jadi ribu riban?

10 comments:

  1. no komen..xpenah cashout ag..haha..i'm newbie..

    ReplyDelete
  2. rse nye biarkan banyak dulu kowt..
    de ke owg dpt byk mcm tu 21k??

    ReplyDelete
  3. er.. kalo monthly cashout leh buat bayaq bill.. ok sangat la tuh!

    ReplyDelete
  4. aku tunggu jer dulu.. sejak join nuffnang 2 bln lps.. xpnah lg cashout..

    ReplyDelete
  5. why everyone blogging about this amount wan.. lol =P

    http://www.kenwooi.com/2008/08/busty-bra.html

    ReplyDelete
  6. tunggu sampai banyak.pastu akhir tahun bulan 10 atau 11 wak masuk dalam ASB berbaloi-baloi.hahhahah

    ReplyDelete
  7. Wah...byk betul earning dia. Sampai ribu2. Biar betik? *Garu kepala sambel konfius.

    ReplyDelete
  8. baek trus cashout bila da ckop..just in case if "something" happen, acc kene suspended ke ape, xke rugi duit ribu2 tp xleh cash out..buang masa je..just cadangan...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..
    Sya baru daftar nufnang..
    Nak tanya brpa sen ye nuffnang byar utk satu view???

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang