Pages

Tuesday, September 28, 2010

Happy Birthday August & September Babies!!!



Hari ni ofis Tune Talk menyambut hari jadi staff yang ber-hari jadi / birthdays (ada ke?) dalam bulan Ogos & September. Majlis-majlis macam ini yang membuatkan Tune Talk family close and very tight knit. Makanan, belon, hadiah-hadiah, gelak ketawa, makanan & makanan ada macam biasa.

Untuk mengelakkan aku melalut lebih2 lagi. Aku letak aje gambar sebab rasanya tengok gambar lagi best.

Banyaknya makanan!!!
Jason mengusha targetnya.
Main target aku....rendang! Terbaik!
Jason sudah bedal & larikan dirilah tu..

Mendengar ucapan Jason tapi semua dah tak sabar nak ngap
Pavan dengan hadiahnya
Vanitha with hers...
Usaha terbaik aku untuk menyorok muka

4 comments:

  1. salam..
    selamat hari lahir buat
    yang berkenaan..moga panjang
    umur murah rezeki...

    ReplyDelete
  2. happy birthday...semoga bahagia selalu.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang