Pages

Wednesday, September 15, 2010

Kaisan Beraya Sakan

Alhamdulillah. Tahun ini saya & isteri menyambut kedatangan Syawal bersama buah hati kami, Muhammad Kaisan. Kaisan baru nak masuk 5 bulan tapi dah pandai macam-macam. Eidu-fitri kali ini memang seronok tengok telatah dia lagi-lagi bila tok-tok, uncle-uncle & aunty-aunty dia berebut-rebut nak main-main dengan si Kaisan ni.

Gambar-gambar ni sempatlah saya ambil untuk kenangan Eidu-fitri pertama buat putera kami.

Bersama nenek di pagi Syawal
Atuk mencium Kaisan
Bermain kaki dalam perjalanan ke kampung Taiping
Pandangan tajam Kaisan
Keletihan
Bersama Tok di Rumah Nenek Ngah
Kita minum dulu! Lepas tu sambung kutip duit raya...
Gambar 4 generasi
Kaisan take over driving duties dari saya
Keletihan selepas beraya sakan. Selamat Hari Raya Kaisan =D


1 comment:

  1. amboii..mmg sakan dia eh,...boooollat je matanya..
    salamt hari raya kaisan..:)

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang