Pages

Sunday, November 28, 2010

Sketsa Pendek: Teka Teki

Sketsa pendek ini di buat housemates adik aku. Time ni derang sangap dan nak habiskan masa. Kreatif betul video ni. Kena tengok dari awal sampai habis baru faham.

Kalau ada yang suka dan nak tengok lagi video derang ni, kena tinggalkan komen sebab derang nak tengok sambutan baru idea kreatif derang datang. Apalagi?? Tinggalkanlah komen kalau suka.

10 comments:

  1. kreatif2..
    truskan lah ckp kt dioRG.. Hee~

    ReplyDelete
  2. bijak kot..nice la..xpasal2 untung..hehe

    ReplyDelete
  3. wakakakkaka....

    malas kan nak layan lame2...cam tue la...
    tido lagi penting...
    heheheh

    so creative!!!!

    ReplyDelete
  4. tak paham yang part last tu!!... huaaaaa sedeh ok tak paham -__-

    ReplyDelete
  5. Afra~ Budak yg sedang tidur tu tak dapat jawab teka teki dia sendiri, so dia bagilah RM 1 pada kawan dia. In the end, dia untung RM 50.

    ReplyDelete
  6. Ooo...camtu ek GA tue.. ok2..thanks ye..

    ReplyDelete
  7. hahaha...memang sengal...bongo punye deal dye suda buat daaa.....agak2 la kalau nak offer deal poonn....

    ReplyDelete
  8. bagus sketsa adek ko, bo. tell him its short, funny and very good.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang