Pages

Wednesday, November 3, 2010

Guna handphone pun boleh dapat tiket Air Asia.....


Baru-baru ini, Tune Talk introduce Tune Talk Air Asia Points. Apa benda Tune Talk Air Asia Points ni kan? Benda ini program paling mudah untuk kita dapat tiket Air Asia secara percuma. Percuma! Boleh visit website Tune Talk dengan klik kat SINI. Btw, aku giving away 5 free sim cards Tune Talk. Baca sampai habis ye.

Bagaimana caranya untuk mula mengumpul Tune Talk Air Asia Points??

Senang aje caranya. Ikut aje langkah-langkah berikut:
  1. Jadi pengguna Tune Talk. Boleh klik sini untuk dapatkan simkad.
  2. Apabila top up nombor Tune Talk, kita akan dapat points, 
  3. Kumpul points dan redeem points untuk tiket bila dah cukup.
Berapa pula points untuk setiap top up reload? 

Untuk lebih tahu tentang berapa points boleh dapat untuk setiap top up, boleh tengok kat jadual di bawah ini.


Lagi banyak kita top up, lagi cepat kita boleh redeem untuk dapat tiket Air Asia. Points tak akan "burn" atau expired. Points akan terkumpul sehingga kita nak redeem. Untuk check balance points kita, tekan  *133#. 

Nanti akan nampak balance kredit panggilan kita dan juga TT Air Asia point. Mudah. Cuba fikir, telco yang kita guna sekarang ada ke offer macam ni??

Destinasi mana yang kita boleh redeem points kita dan berapa points yang di perlukan?

Senarai destinai terlalu panjang untuk aku letak kat sini. So, boleh lah klik SINI untuk tengok sendiri destinasi yang kita boleh pilih. Oh ye, di situ juga ada di tunjukkan berapa points di perlukan untuk kita kumpul points.

Apalagi nak tunggu? Cepatlah dapatkan simkad Tune Talk dan mula kumpul Tune Talk Air Asia Point dan terbang secara percuma!

Aku pun ada sim kad Tune Talk untuk di jual kalau ada yang minat. 

Kalau nak simkad, boleh lah contact aku melalui 
  • YM (fendi_bo@yahoo.com) atau 
  • G-Mail (affendij@gmail.com). 
Sim kad berharga RM 5 dan dalamnya ada RM4 kredit panggilan. Aku nak bagi FREE sebab aku kerja di Tune Talk. Siapa cepat dia dapat!
Tinggalkan email address di bawah untuk dapatkan simkad percuma. Hanya 5 sim kad sahaja yang ada!

8 comments:

  1. salam bo ak nk sim card free huhuhu
    wanzero87@gmail.com

    ReplyDelete
  2. syoknya leh dpt tiket airasia free. tapi tak guna sgt laa talian tm ni. kalu tak macam minat gak..

    ReplyDelete
  3. ade lagi ke??
    nak...mustaffa.mk@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ada lagi 4. Saya dah email awak utk mintak info.

    ReplyDelete
  5. err,

    thesastraboy@gmail.com.

    ada lagi?

    ReplyDelete
  6. mntak jugak - bighorn_87@yahoo

    ReplyDelete
  7. SyerAgh; Nanti tolong reply email saya. Sim kad next week dapat.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang