Pages

Thursday, November 18, 2010

Bukannya kena bayar bil letrik pun...


Aku betul-betul tak faham apa masalah sesetengah drivers kita. Bila dah hujan atau mendung atau cahaya tu dah kurang, pasanglah lampu kereta. Dekat beberapa kali bila aku nak tukar lane, tak nampak ada kereta datang. Sudahlah kereta warna pun gelap, lagi tak pasang lampu. Bukannya kena bayar bil letrik pada TNB kalau pasang lampu. Kalau tak pasang full headlights pun, pasang street light pun takpe. Janji ada nampaklah sikit.

Siapa di antara korang yang pernah terkena macam ni??

2 comments:

  1. saya pernah...
    mungkin mereka kena ambil ujian memandu buat kali kedua or ketiga baru tahu undang2 yang agak remeh tapi penting ini..

    ReplyDelete
  2. heheeh sometimes they forgot about that. mcm kawan sy da berapa tahun bawak kereta masih lupa jgk kekadang..

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang