Pages

Friday, November 19, 2010

Krriiiingg....sekolah dah mula bercuti! Yeay!!!


Kriiiinggg!!!!

Hari ini hari terakhir persekolahan untuk tahun ini. Mungkin ada yang sudah bercuti awal sebelum Raya Haji baru-baru ini tetapi officially last day persekolahan hari ni.

Aku masih lagi ingat hari terakhir aku masa di sekolah rendah. Kami satu kelas pakat-pakat ramai-ramai basahkan guru kelas kami dengan water balloon, ada yang guna botol air dan ada yang berani bawak water pistol. Nasib baik cikgu lelaki dan paling penting sekali cikgu yang sporting. Kalau tidak naya!

Korang pulak macam mana?? Apa kenangan hari terakhir persekolahan korang?

8 comments:

  1. kwn aku ludah kahak dr tingkat 4.. tepat kelepek kene atas kepala guru besar.. nasib baik sempat menyorok.. sadis x? hehehe..

    ReplyDelete
  2. Sadis-sadis...hahaha...bau mesti harum..

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti untuk bdk2 sekolah n cikgu2 semua.. ;)

    ReplyDelete
  4. salam ziarah malam ..semoga cikgu sihat ye

    ReplyDelete
  5. saya budak baik..xde wat jht ngn chegu..hehe (*perasan)..ape2pon samat raye korban n berholiday ye cikgu n murid semua!:)

    ReplyDelete
  6. klu zaman sekola rndh mane igt dh.. dulu mmg kje nak maen je.. so cuti pon igt maen je.. haha

    ReplyDelete
  7. pancitkan tayar kete cg math sbb marah yebbit xfhm ape yg dy aja. huu. jgn gtaw dy yekk

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang