Pages

Sunday, November 21, 2010

Moist Chocolate Cake


Moist Chocolate Cake di atas tu adalah hasil usaha kakak ipar aku @ kakak pada isteri aku. Dia memang menjual cake ini part time. Cari extra income lah katakan. Memang sedap dan moist. Tak manis sangat sampai boleh dapat kancing gigi. Officemates aku kat Tune Talk ramai yang dah jadi regular customers.


Tempahan buat masa ini hanya restricted pada area Lembah Klang sahaja. Harga cakes:
  • Size sederhana - RM 20 (termasuk kos penghantaran pos)
  • Size besar - RM 24 (termasuk kos penghantaran)
Kalau ada yang berminat boleh email saya alamat di affendij@gmail.com.  Selepas tu kita diskus mode pembayaran. 

Tunggu apalagi? Orderlah. Memang sedap!!

5 comments:

Comment here

Ads by Nuffnang