Pages

Wednesday, November 17, 2010

Uniques tinggi sebab kerap update blog


Pagi ini dalam nak bersiap pergi masjid, saja-saja aku tengok graf visitor aku kat site Nuffnang . Rupa-rupanya 14hb lepas merupakan catatan Uniques tertinggi sekali dalam sejarah 2 tahun Bo is a Nerd

Memang ada bloggers lain yang lebih tinggi Uniques-nya tetapi point aku di sini ialah kalau kita post entry lebih kerap dalam sehari, lagi banyaklah pelawat Uniques kita. Ini yang menaikkan semangat aku untuk berblogging lagi nih.

Terima kasih juga pada kawan-kawan semua yang memberi sokongan dengan datang menziarah blog aku yang kecil ini.

P/s: Patutlah blog saudara Ben Ashaari boleh cecah puluhan ribu Uniques sehari.

4 comments:

  1. tahniah ! maybe ada orang lain yang lebih tinggi , tapi kita tetap berbangga dengan UV blog kita sendiri kan (:

    ReplyDelete
  2. yeah..
    teruskan berbelog..
    keep it up..
    update citer lagi gempak okeh..

    hehehe

    ReplyDelete
  3. Bunga Kuning and Miss Yani ~ Thank u for the comments. Cerita2 biasa aje..takde yg gempak..

    ReplyDelete
  4. aku bpe je sehari ntah. hehe
    congrats bro

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang